top of page

Over ons / About Us

  Len Jonkers Automotive is een nieuw, modern, dynamisch full-service autobedrijf actief is in de autobranche.  U vindt bij Len Jonkers Automotive voor zowel de particulier- als de zakelijke klant alles onder één dak. Van het oplossen van een storing tot aan het uitvoeren van een APK keuring, en van een keuze uit een brede selectie kwaliteit occasions tot aan het uitlijnen van de wielophanging. Het leveren van de hoogste mate van service en kwaliteit, en helder communiceren staat bij ons voorop.

Len Jonkers Automotive het nieuwe adres voor al uw reparaties en APK aan personen- en bedrijfswagens. Per 1 maart 2021 is het bedrijf gestart door Len Jonkers. Len heeft meer dan 5 jaar ervaring als monteur en keurmeester voor personen- en bedrijfsauto. 

Len Jonkers Automotive heeft gedetailleerde kennis over elk automerk met oog voor service en kwaliteit. Dus een echte allround specialist in de diverse gebruikte personen en bedrijfsauto’s. Specifieke wensen worden vervuld. De kennis van personen- en bedrijfsauto’s en het goed kunnen luisteren naar de wensen, zorgen iedere keer voor tevreden klanten.

In onze goed georganiseerde werkplaats voeren wij alle voorkomende werkzaamheden/onderhoud en reparaties uit . 

Autobedrijf Jonkers besteedt veel aandacht aan scholing en cursussen, zodat de kennis up to date blijft. Daardoor kunnen we elk probleem met uw personen- of bedrijfsauto oplossen, ongeacht het merk. APK-keuringen, kleine en grote beurten. Bij ons bent u altijd aan het goede adres. Vanzelfsprekend werken wij met kwaliteitsgereedschap en is de nieuwste testapparatuur om de personen- en bedrijfsauto’s ‘uit te lezen’ en af te stellen in onze werkplaats aanwezig.

U kunt bij ons tevens terecht voor ruitschade en reparatie/onderhoud voor uw airco.

Autobedrijf Jonkers heeft standaard meerdere jong gebruikte occasions staan. Diverse verschillende merken jonge occasions bieden wij u aan tegen scherpe tarieven. Uiteraard leveren wij de auto na aankoop af met een kleine onderhoudsbeurt en een nieuwe APK keuring. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw nieuwe aankoop.

De sterke punten van Autobedrijf Jonkers:

  • Altijd de persoonlijke benadering

  • Een exacte prijsopgave vooraf

  • Uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen

  • APK-keuringsinstantie voor personen- en bedrijfsauto’s

  • Vakmensen werken aan uw auto

  • Bij meerwerk altijd overleg met de klant

  • Wij zorgen dat u mobiel blijft

PHOTO-2021-03-21-12-46-45.jpg
PHOTO-2021-03-21-12-47-00.jpg
bottom of page